Home » Klanten » E-mail instellingen
11/08/2020

Handleiding Apple Mail

E-mail instellen voor Apple Mail

1) Open het 'Apple Mail' programma.

2) Klik linksboven op mail en navigeer naar 'Voer account toe...'.

3) Er opent een nieuw venster. Kies hier voor 'Andere Mail-account...' en klik op blauwe ga door knop.

4) Voer hier uw naam, e-mailadres en wachtwoord in en klik op de blauwe Log in knop.

5) In het volgende venster controleren we de ingevoerde gegevens. Vul in het veld 'Gebruikersnaam' wederom uw e-mailadres in. Kies voor Type acount: IMAP en vul de door ons opgestuurde inkomende en uitgaande server naam in. Klik hierna op de blauwe Log in knop.

6) Het onderstaande venster verschijnt. Klik hier op Gereed.

Gefeliciteerd, uw e-mailadres is nu volledig ingesteld!