Home » Klanten » E-mail instellingen
11/08/2020

E-mail account instellingen

Hoe moet ik mijn e-mail account instellen?

Handleidingen

Instellingen

Tenzij anders aangegeven kunt u als email instellingen onderstaande gegevens gebruiken. Let wel op dat SSL uit dient te staan.

IMAP

Account   : voorbeeld@uwdomein.nl
Wachtwoord   : •••••••
Incomming / IMAP-server   : private.essnshosting.nl      poort: 143
Outgoing / SMTP-server   : private.essnshosting.nl    poort: 587

POP

Account   : voorbeeld@uwdomein.nl
Wachtwoord   : •••••••
Incomming / POP3-server   : private.essnshosting.nl      poort: 110
Outgoing / SMTP-server   : private.essnshosting.nl    poort: 587

Webmail

Roundcube webmail is te bereiken via https://www.uwdomein.nl/webmail